ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΣΕ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

ΣΕ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ


Καταλάβατε, ή να κάνω και κακά;

21/4/2021

Παρκάρεις στο σχολείο, δένεις τον σκύλο στον καθρέφτη του αυτοκινήτου από την μεριά του δρόμου (επικίνδυνο αφενός μεν για τον σκύλο, αφετέρου δε για τα διερχόμενα αυτοκίνητα). Τα κάνει το σκυλάκι σου (φυσιολογική ανάγκη). Τα βλέπεις, δεν τα μαζεύεις!!! Και λέμε τώρα το εξής απλό : περνάει ένας ηλικιωμένος (στην ηλικία σου) και δεν βλέπει καλά. Τα πατάει, γλιστράει, πέφτει και χτυπάει... Αυτό... Σκέψου το!!! 


Αλλάζει χέρια επιχείρηση εστίασης στο Δερβένι

11/4/2021

Κι άλλες ανακατατάξεις στην αγορά του Δερβενίου με υφιστάμενη αυτή τη φορά επιχείρηση εστίασης να αλλάζει χέρια. Εντός του έτους θα ανακοινωθούν κι άλλες αλλαγές σε υφιστάμενη επίσης επιχείρηση εστίασης που σύμφωνα με πληροφορίες θα διατεθεί προς πώληση.

Καλές δουλειές στους νεοεισερχόμενους!!!


Ένας-Μία μόνο υποψήφιος-α για τα ΕΛΤΑ Δερβενίου 

25/3/2021

Μία αίτηση μόνο έγινε τελικά για τα ΕΛΤΑ Δερβενίου από ιδιώτη η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης και στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αν τελικά θα παραμείνουν τα ΕΛΤΑ και σε ποιον. Υπενθυμίζουμε ότι προϋπόθεση για τους υποψηφίους ήταν να υφίσταται ήδη επιχείρηση στην αγορά του Δερβενίου με καλή θέση και προβολή.


Άλλοι έρχονται κι άλλοι φεύγουν...

23/3/2021

 

Ανακατατάξεις στην αγορά του Δερβενίου βλέπουμε να λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό με νέες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού να ανοίγουν αλλά και αλλαγές σε ήδη υπάρχουσες που είτε έγιναν είτε αναμένεται να γίνουν.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιοι που ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν σε διπλανό νομό.

Καλές δουλειές σε όλους!!!


Ειρηνοδικείο και όχι ουρητήριο

21/2/2021

Τον εξωτερικό χώρο πίσω από το Ειρηνοδικείο επιλέγουν κάποιοι για να κάνουν την φυσική τους ανάγκη. Κατανοούμε το άμεσο της ανάγκης αυτής αλλά δεν είναι ντροπή να ζητήσετε από το διπλανό κατάστημα να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα του. Να πλύνετε και τα χεράκια (καλά, πολύ καλά).


Θα αυξηθεί ο πληθυσμός του χωριού μετά την καραντίνα.

2/2/2021

Βοηθάει τελικά η καραντίνα στο πρόβλημα υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει το χωριό. Έτσι λένε οι γλώσσες που στην περίπτωσή μας είναι καλές. Πήξαμε στις κηδείες, άντε να κάνουμε και καμιά βάφτιση!