ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Βλάσης Τσιώτος : 26 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα

Βλάσης Τσιώτος : 26 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα

 

Ένα από τα σοβαρότερα ζητούμενα για την περιοχή μας, αλλά και ένας από τους πρώτους μας στόχους ως Δημοτική Αρχή αποτελούσε η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας.

Διεκδικήσαμε με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα από το υπουργείο υποδομών τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κατασκευής τόσο του Νέου Αυτοκινητοδρόμου, όσο και της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής.

Η ενοποίηση των φυσικών απορροών και η παροχέτευση μεγάλου υδάτινου φορτίου σε ελάχιστους κύριους αγωγούς, αλλά και η ελλιπής πρόβλεψη σε πολλές περιπτώσεις ως προς την κατάληξη των όμβριων υδάτων, δημιουργούσε την βεβαιότητα μελλοντικών καταστροφών με ολέθριες συνέπειες.

Σήμερα είμαστε ευτυχείς για τα αποτελέσματα της πολύμηνης προσπάθειας μας . Το σύνολο των αντιπλημμυρικών έργων προϋπολογισμού 26.000.000 ευρώ τα οποία κατασκευάζονται από το υπουργείο υποδομών σε όλο το μήκος του Δήμου μας πρόκειται επιτέλους να θωρακίσει την περιοχή μας, η οποία διαθέτοντας ένα παραλιακό μέτωπο 35 χιλιομέτρων είχε δοκιμαστεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν από καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα.

Αφήνουμε κάποιους μέσα στην πίκρα τους να φλυαρούν αντιπολιτευόμενοι θέλοντας να θυμίσουν την παρουσία τους και συνεχίζουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά να διεκδικούμε όσα ο Δήμος μας δικαιούται.