ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Σπύρος Καραβάς : Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι καριέρα και επάγγελμα

Σπύρος Καραβάς : Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι καριέρα και επάγγελμα

 

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αναστάσιος Γκιολής ως χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και τον Χάρης Βυτινιώτης ως αντιπεριφερειάρχη έργων για τις άοκνες προσπάθειες και την συνεχή ένταξη και υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων στον τόπο μας! Τα έργα στο υδατόρεμα των Ροζενών έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά προσωπικών επιτυχιών του γιατρού μας Τάσου Γκιολή για τον τόπο του, το Ξυλόκαστρο και την Ευρωστίνη!

Η προσπάθεια οικειοποίησης των έργων αυτών από τη δημοτική αρχή και η απουσία του ονόματος του πιο επιτυχημένου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας από το 2010 και μετά σε όλα τα δελτία τύπου προσλαμβάνει διαστάσεις κωμικές πλέον!!!Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι καριέρα και επάγγελμα όπως πρόσφατα ακούστηκε, αλλά προσφορά και ανιδιοτελής αγώνας!

Τάσο συνέχισε να προσφέρεις!

Υ.Γ. : Δίπλα στα 120.000€ για τα Ροζενά, προς σύγκριση, οι 24.000€ απευθείας ανάθεση, η μεγαλύτερη στα χρονικά του Ηλίας Κατσούλης, σε σύμβουλο για φεστιβάλ!!! Αξιοπερίεργο το γεγονός ότι όλοι οι σύμβουλοι στον δήμο μας, ότι και να συμβουλεύσουν, λαμβάνουν 24.000€...