ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Πατρίτσια Αδαμοπούλου : Λίστα των δημοτικών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Πατρίτσια Αδαμοπούλου : Λίστα των δημοτικών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

Λίστα με τα δημοτικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ζήτησε η δημοτική σύμβουλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ κ. Πατρίτσια Αδαμοπούλου "για να ληφθούν αποφάσεις ισότιμες προς όλους" όπως δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες 20/7. Συγκεκριμένα ζήτησε την λίστα των δημοτικών καταστημάτων με τις συμβάσεις που οι μισθωτές έχουν υπογράψει, τις άδειες λειτουργίας και τις ενδεχόμενες οφειλές προ Covid-19 αν υπάρχουν.

Ο Δήμαρχος, κ. Τσιώτος σε απάντηση στο θέμα προ ημερησίας που τέθηκε από την κ. Αδαμοπούλου, ενημέρωσε πως τέτοια στοιχεία δεν δίνονται από τον Δήμο λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων και τυπικά οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να ελέγξουν τα παραπάνω αιτούμενα στοιχεία. Διαβεβαίωσε δε πως δεν υπάρχει δημοτικό κατάστημα που να λειτουργεί χωρίς άδεια.

Ο κ. Λόντος λαμβάνοντας τον λόγο δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα που θα έρθει στην οικονομική επιτροπή του δήμου χωρίς ο ενδιαφερόμενος μισθωτής να έχει πάρει δημοτική ενημερότητα και συνεπώς να μην υπάρχει υφιστάμενη οφειλή. Τόνισε επίσης ότι ακόμη και για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων η αξιολόγηση της οποίας γίνεται σε ετήσια βάση βασική προϋπόθεση είναι να έχουν πληρωθεί τα μισθώματα.