ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Πατρίτσια Αδαμοπούλου : Η παράταξή μας έχει θέσει προ ημερήσιας διάταξης το θέμα των προβληματικών κ

Πατρίτσια Αδαμοπούλου : Η παράταξή μας έχει θέσει προ ημερήσιας διάταξης το θέμα των προβληματικών κτιρίων στο Δερβένι

 

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η δημοτική σύμβουλος κ. Πατρίτσια Αδαμοπούλου αναφέρει ότι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ έχουν θέσει το θέμα των προβληματικών κτιρίων στο Δερβένι. Το θέμα θα επανέλθει στα προ-ημερησίας θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 7 Απριλίου.

"Με αφορμή την ανάρτηση του Επαμεινώνδα Κατσούλα και των Ενεργών δημοτών για το κτίριο του παλιού ΚΤΕΛ στο Ξυλόκαστρο που κάηκε, λαμβάνοντας υπόψη και τα σχόλια δημότη μας, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η παράταξή μας έχει θέσει προ ημερήσιας διάταξης το θέμα των προβληματικών κτισμάτων στο Δερβένι αλλά και το θέμα της οικίας Κρινάκου στο Ξυλόκαστρο. Ειδικότερα για το επικίνδυνο κτίριο ιδιοκτησίας Ηλιόπουλου στο Δερβένι υπάρχει απόφαση που υποχρεώνει τον Δήμο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαταστήσει το κτίριο!!!! Δεδομένου του υψηλού κόστους αλλά και των επιπλέον φθορών που έχει υποστεί αυτό το κτίριο ο Δήμος θα πρέπει άμεσα να υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης και να ζητήσει την κατεδάφιση του εν λόγω κτιρίου. Ο έλεγχος τίτλων και βαρών θα έπρεπε ήδη να έχει εκτελεστεί. Στο συμβούλιο της 7ης Απριλίου η πρόταση αυτή θα κατατεθεί πάλι προ ημερήσιας διάταξης."