ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Καλό πράγμα ο διάλογος, έστω και μέσω των κοινωνικών δικτύων

Καλό πράγμα ο διάλογος, έστω και μέσω των κοινωνικών δικτύων

 

Γενικά ο διάλογος είναι καλό πράγμα όπως κι αν γίνεται γιατί αφενός μεν διευκρινίζονται πράγματα και καταστάσεις, αφετέρου δε δείχνει πως μπορεί να υπάρξει συνεργασία...

Παράδειγμα ο διάλογος μέσω κοινωνικών δικτύων μεταξύ της δημοτικής συμβούλου κ. Πατρίτσια Αδαμοπούλου και του Δημάρχου κ. Βλάση Τσιώτου.


Πατρίτσια Αδαμοπούλου :

Θετική είδηση

Παρά το ότι ο δήμαρχός μας είχε αποδεχθεί να απενταχθεί ο δρόμος Δερβένι Γκούρα και να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ (δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι) , μαθαίνω ότι το έργο δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια. Δεν γνωρίζω το παρασκήνιο αλλά καλό θα ήταν να έχουν αποφευχθεί τα επικοινωνιακά τερτίπια.

Βλάσης Τσιώτος :

Κ.Αδαμοπούλου, μάλλον οι πληροφορίες σας προέρχονται από συγκεκριμένες πηγές οι οποίες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την αλήθεια και σας παραπλάνησαν. Από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκα ενεργά με την Περιφερειακή Αρχή και τον κ. Δέδε για το σημαντικό αυτό έργο. ΠΟΤΕ δεν συμφώνησα για απένταξη του έργου γιατί ΠΟΤΕ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Λυπάμαι για το ηθικό ανάστημα όσων προσπαθούν μονίμως να αποδημήσουν κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής (δεν αφορά εσάς). Ας σταματήσουν την εργολαβία λάσπης και ας συνειδητοποιήσουν όσο και αν τους στεναχωρεί, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς το ενδιαφέρον και την συνεργασία της κάθε Δημοτικής Αρχής (ούτε αυτό αφορά εσάς). Λυπάμαι γιατί έστω και μια στιγμή πιστέψατε τέτοια ψεύδη.