ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Γιόλα Μαστέλλου : Δεν θα κοιμηθούμε καλά απόψε όσοι επιτρέψουμε να κόψουνε την γλώσσα στους προέδρου

Γιόλα Μαστέλλου : Δεν θα κοιμηθούμε καλά απόψε όσοι επιτρέψουμε να κόψουνε την γλώσσα στους προέδρους

 

"Εφόσον είμαστε αυτοδιοικητικοί όλοι πρέπει, όχι απλώς χρειάζεται, πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά τα πολύ συγκεκριμένα εδάφια του νόμου" δήλωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Γιόλα Μαστέλλου.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν θα κοιμηθούμε καλά απόψε όσοι επιτρέψουμε να κόψουν την γλώσσα στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Ξέρετε πολύ καλά ότι πλέον δεν θα έχουν καμία δύναμη οι πρόεδροι αυτοί."

Η κ. Μαστέλλου ανέφερε μία πρόσφατη ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τον εμβολιασμό των κατοίκων στα χωριά και τον ρόλο της συνεργασίας των δομών του Δήμου όπως η "βοήθεια στο σπίτι" με τον Πρόεδρο της κάθε τοπικής κοινότητας.

"Αμέσως λοιπόν βλέπουμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και να είναι εκλεγμένοι από τον λαό. Όχι άλλον να έχει ψηφίσει και άλλος να εκλέγεται. Γιατί ακριβώς αυτό θα γίνει σε αυτόν τον νόμο. Πριν 4 χρόνια εγώ η ίδια στην θέση της μειοψηφίας είχα εκφράσει την αποψή μου και λέω ναι, δέχομαι και μου αρέσει αυτός ο νόμος που δίνει εξουσία στους προέδρους, που δίνει εξουσία στις τοπικές κοινότητες, που δίνει εξουσία σε κάποιους ανθρώπους να έχουν φωνή, να δρουν και να αντιδρούν."