ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Φάνης Μπρακούλιας : Μαθαίνουμε τα έργα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Φάνης Μπρακούλιας : Μαθαίνουμε τα έργα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Ο δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός της παράταξης ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ κατήγγειλε χθες αναφερόμενος στο έργο του κυκλικού κόμβου ότι τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ενημερώθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Δήμαρχος κ Τσιώτος απολογήθηκε αναφέροντας ότι είναι πολλά τα έργα και έπρεπε πραγματικά να το είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

"Με λύπη μου καταγγέλλω ότι το έργο του κυκλικού κόμβου που πρόκειται να γίνει το μάθαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λυπάμαι που το λέω αυτό, θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το γνωρίζουμε αυτοί οι 27 αλλά δυστυχώς η επίσκεψη του υπουργού και τα ευχαριστήρια μάλλον είναι σε κομματικές ευαισθησίες που μάλλον εμείς οι υπόλοιποι του δημοτικού συμβουλίου δεν χωράμε. Κύριε Δήμαρχε απευθύνομαι σε εσάς τώρα : οφείλετε να ενημερώνετε όταν και όποτε πρέπει για αυτά τα έργα που λαμβάνουν χώρα στον δήμο μας. Δεν μπορούμε ούτε να τα μαθαίνουμε σαν τον φτωχό συγγενή απ' τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε εν μέσω σχολίων με κάποιους φίλους μας. Ελπίζω και περιμένω μία επίσημη ανακοίνωση γι' αυτό το έργο και θα σας παραπέμψω κύριε Δήμαρχε στην προηγούμενη περίοδο με τον κόμβο της Λυκοποριάς και με την γέφυρα του Σύθα που ζητούσαμε πάλι τι γίνεται σε αυτά τα έργα και μας απαντούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν γνωρίζουμε. Τελικά πέσατε στην ίδια παγίδα.

Ο Δήμαρχος κ. Τσιώτος απάντησε απολογούμενος στον κ. Μπρακούλια λέγοντας : "Είναι τόσα πολλά τα έργα που πραγματικά έχουμε χάσει και την μπάλα δηλαδή έχουμε χάσει την σειρά. Συμφωνώ με τον Φάνη ότι έπρεπε πρώτα να το ανακοινώσω εδώ. Ανακοινώνω λοιπόν εδώ επίσημα ότι παρά το γεγονός ότι μας είχανε ξεγράψει την προσπάθεια για έναν κυκλικό κόμβο στην συνάντηση, την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσε, υπογράφηκε, μπήκε μέσα στο υπόλοιπο έργο, είναι πρόσφατο και πραγματικά έπρεπε να το έχω πει πρώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο".

Ο κυκλικός κόμβος αξίας περίπου 500.000€ θα βοηθήσει στο να μειωθεί η ταχύτητα από όσα οχήματα έρχονται από τα δυτικά και θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να δημιουργηθεί και μία νέα είσοδος στο Ξυλόκαστρο.