ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Φάνης Μπρακούλιας : Είμαστε δίπλα στο τοπικό συμβούλιο της Ευρωστίνης αλλά με μία στόχευση

Φάνης Μπρακούλιας : Είμαστε δίπλα στο τοπικό συμβούλιο της Ευρωστίνης αλλά με μία στόχευση

 

Ο Φάνης Μπρακούλιας στην τοποθέτησή του σχετικά με το μνημόνιο συνεργασίας του ΕΛΚΕΘΕ με τον δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης που αφορά άμεσα το ειρηνοδικείο στο Δερβένι και στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν δεν υπάρξει μία στόχευση ανέφερε τα εξής :

"Η κουβέντα για την χρήση του Ειρηνοδικείου έγινε προεκλογικά το 2019. Αυτό το δημοτικό συμβούλιο του οποίου είμαστε μέλη, το τοπικό συμβούλιο το εκλεγμένο πότε μίλησε για την χρήση του Ειρηνοδικείου; Ποτέ. Πότε μίλησε για την μελέτη αποκατάστασης του Ειρηνοδικείου; Ποτέ."

"Το ΕΛΚΕΘΕ βάζει ένα μνημόνιο copy-paste γιατί αν διαβάσετε κάπου μιλάει για Σαρωνικό και όχι για Κορινθιακό. Αντιπαρέρχομαι αλλά το στιγματίζω για να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το μνημόνιο είναι γενικόλογο, το οποίο δεν ξέρουμε επί της ουσίας τι θα πραγματοποιηθεί και πόσο θα μας ωφελήσει. Καταλαβαίνω την αγωνία του Τοπικού Συμβουλίου Δερβενίου, πραγματικά να κερδίσουμε έναν χώρο που θα έχει επισκεψιμότητα αλλά πραγματικά είναι οξύμωρο. Ιχθυοκαλλιέργειες εμείς δεν έχουμε. Είμαστε δίπλα στο Συμβούλιο της Ευρωστίνης αλλά με μία στόχευση".