ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Φάνης Μπρακούλιας : Δεν λάβαμε τις εισηγήσεις για τα ημερησίας θέματα του Δ.Σ. στις 7 Απριλίου

Φάνης Μπρακούλιας : "Δεν λάβαμε τις εισηγήσεις για τα ημερησίας θέματα του Δ.Σ. στις 7 Απριλίου"

 

Η πρόσκληση που εστάλη για το δημοτικό συμβούλιο στις 7 Απριλίου, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν περιελάμβανε τις εισηγήσεις για τα ημερησίας θέματα. Αυτό καταγγέλει ο κ. Φάνης Μπρακούλιας, αρχηγός της παράταξης ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

"Kε Δήμαρχε και Κε Πρόεδρε του Δ.Σ., ‘θεωρητικά’, γνωρίζετε τους κείμενους κανονισμούς και διατάξεις σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου και οφείλετε σε κάθε περίπτωση να συνειδητοποιείτε ότι οι δημοκρατικοί διάλογοι αναπτύσσονται με βάση την τήρηση των απορρεόντων αρχών και διαδικασιών. Συγκεκριμένα, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι η πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για το επικείμενο Δ.Σ. της 7ης Απριλίου δεν περιελάμβανε τις εισηγήσεις των προς συζήτηση θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ως παράταξη θεωρούμε λυπηρό το γεγονός ότι έχετε υιοθετήσει τη λογική της απαξίωσης, υποβάθμισης και ευτελισμού της λειτουργίας του Δ.Σ., όχι μόνο όσον αφορά την ύπαρξη και έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων στους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και με πρακτικές ‘προχειρότητας’ που σας έχουμε τονίσει σε προηγούμενα Δ.Σ. Με ερασιτεχνικές κακότροπες νοοτροπίες είναι αδύνατον να επιτευχθεί το κλίμα συναίνεσης, δημιουργικού διαλόγου και σύνθεσης που οι καιροί επιβάλλουν και απαιτούν. Λυπούμαι ειλικρινά…"