ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Επαμεινώνδας Κατσούλας : Γιατί σταμάτησαν τα έργα στον παρακαμπτήριο Δερβενίου;

Επαμεινώνδας Κατσούλας : Γιατί σταμάτησαν τα έργα στον παρακαμπτήριο Δερβενίου;

 

Ο αρχηγός της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ δηλώνοντας πως έχει πληροφορηθεί την διακοπή των έργων στον παράλληλο δρόμο της Π.Ε.Ο. στο Δερβένι και υπέβαλε ερώτηση για το αν η δημοτική αρχή είναι ενήμερη. Αίτημα και ανάγκη του Δερβενίου, τόνισε, πως είναι ο δρόμος να προχωρήσει και ανατολικότερα μέχρι την γέφυρα και πιο πέρα. Η ανάγκη να ανακουφιστεί το Δερβένι από το μεγάλο βάρος οχημάτων που μαζεύονται εκεί τις γιορτές και τους καλοκαιρινούς μήνες και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε κατοίκους, εμπόρους, επισκέπτες και παραθεριστές είναι σε όλους γνωστά.

Ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης, κ. Ανδρέας Καραβάς παρουσία του προέδρου το τοπικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Ροδόπουλου και του τοπικού συμβούλου κ. Αναστάσιου Προδρομίδη δήλωσε πως "τα έργα δεν έχουν σταματήσει και αυτή τη στιγμή εκτελούνται χωματουργικές εργασίες πάνω από την Αγ. Τριάδα στον δρόμο που πάει προς Ροζενά". "Εργασίες γίνονται σε καθημερινή βάση" τόνισε.

Ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε πως δεν έχουν σταματήσει οι εργασίες. Αναφορικά με την επέκταση του συγκεκριμένου δρόμου ανέφερε : "Το έργο το οποίο παραλάβαμε έφτανε μέχρι λίγο πριν το Δημαρχείο του Δερβενίου. Ήρθαμε σε επαφή με το υπουργείο και με την ΕΡΓΟΣΕ και έχουμε την δέσμευσή τους ότι ο δρόμος θα συνεχιστεί μέχρι τον Ζαχολίτικο ποταμό".