ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ » Δημήτρης Κάσσιος : Να πεζοδρομηθεί η περιοχή ανάμεσα στο γήπεδο και στο αναψυκτήριο στα Σαρανταπηχιώ

Δημήτρης Κάσσιος : Να πεζοδρομηθεί η περιοχή ανάμεσα στο γήπεδο και στο αναψυκτήριο στα Σαρανταπηχιώτικα

 

Την πεζοδρόμηση της περιοχής ανάμεσα στο γήπεδο και στο αναψυκτήριο ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κάσσιος προκειμένου να προστατευτούν τα παιδιά που συγκεντρώνονται εκεί ειδικά τους θερινούς μήνες. Ζήτησε επίσης να μπει φύλαξη στο γήπεδο καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να εισέρχονται στον χώρο με ποδήλατα ή με κατοικίδια ζώα που έχει ως συνέπεια την καταστροφή του γκαζόν.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης συμφώνησε χαρακτηρίζοντας τις παρατηρήσεις του κ. Κάσσιου λογικές. Το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται προς μελέτη και ο στόχος είναι η περιοχή, η οποία σημειώνεται πως δεν είναι χαρακτηρισμένος δρόμος, να πεζοδρομηθεί. Αναφορικά με την φύλαξη, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι το προσωπικό του δήμου δεν επαρκεί στην παρούσα φάση αλλά το θέμα θα επανεξεταστεί μετά την δημιουργία της μονομετοχικής εταιρείας διαχείρισης ακινήτων η οποία συστήνεται αυτόν τον καιρό και η οποία θα είναι πιο ευέλικτη.