ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » Μας μπέρδεψε ο Χαρδαλιάς...

Μας μπέρδεψε ο Χαρδαλιάς...(;)

 

Στις δηλώσεις του χθες ο κ Χαρδαλιάς είπε ότι ελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και ανοίγει η εστίαση στις 3 Μαΐου. Παρ' όλα αυτά παραμένει το SMS μέχρι τις 15 Μαΐου (;).

Για να βγει κάποιος να πιει καφέ ή ποτό θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6 δηλαδή βόλτα με κατοικίδιο ζώο ή σωματική άσκηση (;).

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και σε όλα τα μέτρα που θα ισχύουν για την εστίαση και επιπλέον ότι τα καταστήματα θα πρέπει να κλείνουν το αργότερο έως τις 22:45 προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να βρίσκεται σπίτι στις 23:00. Επιπλέον τόνισε ότι τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο στους υπαίθριους χώρου και χωρίς την χρήση μουσικής (;).

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην ημέρα του Πάσχα όπου ισχύει το μέτρο για 9 άτομα στον εσωτερικό χώρο και 12 στον εξωτερικό (;). Δηλαδή αν κάνει κρύο ή σε περίπτωση βροχής μπορούν να μπουν μέσα μόνο οι 9 (;). Αναφορικά με τις εκκλησίες πέρασε τελικά το μέτρο για 1 άτομο ανά 25τ.μ. με διπλή μάσκα (;) και υποχρεωτικά self test για ιερείς, ψάλτες και νεωκόρους.