ΑΡΧΙΚΗ » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Βλάσης Τσιώτος : Επιστροφή της διοργάνωσης του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα

Βλάσης Τσιώτος : Επιστροφή της διοργάνωσης του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα

 

Αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη η επιστροφή της διοργάνωσης του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα. Η επάνοδος του Ράλλυ Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, προσφέρει στην χώρα μας μια ση μαντική ευκαιρία ανάδειξης και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος.

Η Κορινθία σήμερα κατέθεσε επίσημα την ολοκληρωμένη πρόταση διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις στον Νομό μας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλοι οι Δήμοι της Κορινθίας, συντεταγμένα διεκδικούν μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση για τον τόπο μας.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης έχοντας μέρος των ειδικών διαδρομών του Ράλλυ να εξελίσσονται στα όρια του Δήμου μας, είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τους χιλιάδες συμμετέχοντες σε αυτό διαθέτοντας εξαιρετικές τουριστικές υποδομές και πλήθος σημείων ενδιαφέροντος. Ευελπιστώντας ότι η εξαιρετική πρόταση της Περιφέρειας μας θα γίνει αποδεκτή, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την σημαντική αυτή διοργάνωση η οποία θα τοποθετήσει τον Σεπτέμβριο τον Νομό μας στο κέντρο του παγκόσμιου αθλητικού ενδιαφέροντος.