Video Games

Παίξαμε και μας άρεσαν.

 

Στείλτε μας το δικό σας στο info@derveninow.com


Enlisted - Online

Βαθμολογία : 9/10

 

Το Enlisted είναι ένα μαζικά παιχνίδι πολλαπλών παικτών που βασίζεται σε ομάδα που αναδημιουργεί τις μάχες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, που αναπτύχθηκε από την Darkflow Software και την Gaijin Entertainment. 

Οι μάχες και η τοποθεσίες είναι πραγματικές βασισμένες σε ιστορικά στοιχεία.


MXGP 2020

Βαθμολογία : 7/10

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross για τους λάτρεις του είδους και σε κονσόλες νέας γενιάς (playstation 5). Πάρτε μέρος στο Grand Prix Championship, σε time attacks, φτιάξτε την δική σας πίστα με το track editor ή οδηγείστε ελεύθερα σε απίστευτα τοπία με βλάστηση, χωματόδρομους και ευκαιρίες για άλματα.

Μπορείς επίσης να παίξεις με τους φίλους σου στο multiplayer mode στους servers της Milestone.


The sinking city

Βαθμολογία : 8/10

 

Το μισό Oakmont είναι βυθισμένο στο νερό και υπερφυσικές δυνάμεις το έχουν κατακλύσει. Εσείς, ως ιδιωτικός ερευνητής πρέπει να αποκαλύψετε την αλήθεια. Τι είναι αυτό που κατέχει την πόλη και τα μυαλά των κατοίκων της; 


Cyberpunk 2077

Βαθμολογία : 8/10

 

Στο παιχνίδι αυτό καλείστε να αναλάβετε τον ρόλο του/της V, hacker, μηχανικός, πολεμιστής/τρια και μισθοφόρος. Αναλαμβάνεται μία δουλειά που θα αλλάξει τα πάντα και εδώ εξελίσσεται όλο το παιχνίδι.

Η βαθμολογία που έχει δοθεί έχει συμπεριλάβει και τα bugs του παιχνιδιού καθώς το Playstation store το έχει κατεβάσει προσωρινά, ενώ το xbox store ενημερώνει του χρήστες για τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού.

Από την άλλη μεριά το patch που θα διόρθωνε όλα τα bugs καθυστερεί καθώς η εταιρεία ανάπτυξης δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με ransomware και καλείτε να πληρώσει λύτρα για την απελευθέρωση των υπολογιστών των σχεδιαστών.


Hitman 3

Βαθμολογία : 8/10

Action - Adventure

Ο agent 47 ξαναχτυπά στο Hitman 3.

Όσοι έχουν παίξει τα προηγούμενα Hitman δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Ο agent 47 είναι επαγγελματίας δολοφόνος και τα συμβόλαιά του αφορούν γνωστούς και μεγάλους εγκληματίες.

Οι αποστολές διεξάγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και ο παίκτης πρέπει να βρει τον τρόπο που θα δράσει για να ολοκληρώσει την κάθε μία από αυτή.The Medium

Ψυχολογικό θρίλερ, λίγο action και πολύ adventure.

Η Marianne έχει ένα χάρισμα και ένα όραμα το οποίο βλέπει συνέχεια. Ένα κορίτσι που δολοφονείται σε μια προβλήτα. Δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που την πείθει να συναντηθούν. Κλασσικό adventure με γρίφους και puzzles που πρέπει να λύσετε αλλά και κάποιες σκηνές δράσης. Η Marianne παρουσιάζεται στο παιχνίδι με δύο εκδοχές (διπλή πραγματικότητα) όπου οι κινήσεις της μίας επηρεάζουν την άλλη.

Βαθμολογία : 8/10Overcooked 2 

Παιχνίδι για όλη την οικογένεια που υποστηρίζει από 1 - 4 παίκτες. Θα κλάψετε από τα γέλια. Πόσες από τις παραγγελίες θα προλάβεις να βγάλεις και πόσοι πελάτες θα φύγουν δυσαρεστημένοι;

 

Βαθμολογία : 8/10Ryse - Son of Rome

Ρωμαϊκή αυτοκρατορία,  μονομάχοι, βάρβαροι, επικές μάχες και καταπληκτικό gameplay.

 

Βαθμολογία : 9/10Assasin's Creed Valhalla

Το κλασσικό Assasin's Creed μετά το Odyssey και την Ελλάδα συναντάει τους Vikings

 

Βαθμολογία : 9/10